Wie ben ik?

Ik ben een onderzoekend mens. Van kinds af aan al geweest. Ik neem niet zo snel iets voor waar aan. Ik wil alles graag zelf bekijken, ervaren, onderzoeken en mijn eigen weg bewandelen. Dit zorgt niet altijd voor een makkelijke of snelle weg, maar wel mijn weg.

Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik ruim 25 jaar gewerkt in het bedrijfsleven. Daar heb ik geleerd om het menselijke met het zakelijke te verbinden. In verschillende rollen was ik verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van professionals. Ik geniet van de dynamiek, de creativiteit en het onverwachtse in mijn werk als business consultant.

Sinds 2000 spelen meditatie en mindfulness een belangrijke rol in mijn leven. Na een periode met tegenslag ontdekte ik het belang van bewuste aandacht. Zonder bewuste aandacht word je geleid door de waan van de dag en automatische reacties en patronen. Natuurlijk heb nog steeds ik mijn minder prettige momenten, maar ik word hier minder door meegesleurd.

Het persoonlijk helpen ontwikkelen, coachen en begeleiden van ‘midlifers’ is wat ik meer wil doen. Daarom heb ik mijn eigen onderneming voor mindfulness en coaching opgezet. Als mindfulness trainer en coach ondersteun ik jou in je persoonlijke ontwikkeling. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring als manager, mens, consultant, persoonlijke meditatie beoefening en opleidingen op het gebied van leiderschap, coaching, verbindende communicatie en mindfulness.

Mijn missie

Authenticiteit als thema is verbonden met alles wat ik doe als mens, coach en trainer. Als mens verwarren we vaak de rollen die we hebben met onze ware identiteit: ofwel degene die we zijn achter onze (beperkende) overtuigingen, façades en overlevingsstrategieën. We hebben muren rond ons heen gebouwd en durven onze echtheid, onze authenticiteit, niet meer te tonen.

Door bewust stil te zijn kun je je meer open stellen voor jezelf en ontstaat er inzicht en ruimte om nieuwe keuzes te maken. Keuzes die bij jou passen. Je wordt minder beïnvloed door (externe) druk. Anderen zullen je meer als ‘echt’ gaan ervaren en zelf geniet je meer van je leven. Door jou hierin te ondersteunen wil ik mijn bijdrage leveren aan een meer vrije wereld.

Studio Q&A: In het nieuws
Diensten
Contact

 

Als trainer te gast in de Nieuwe Kerk in Amsterdam

DE TRAINING

Authenticiteit is geen techniek, maar een doorleefde ervaring van eigen onoprechtheid om daarna steeds opnieuw te kiezen voor oprecht handelen in lijn met wie je in essentie bent.

~ Lenette Schuijt