We leven in een tijd waarin veel verandert, veel van ons wordt verwacht en we ook hoge eisen aan onszelf stellen. Dan kan het gebeuren dat bepaalde zaken gevoelsmatig niet meer kloppen, dat we stagneren, of vastlopen.

Kan jij wel wat ondersteuning gebruiken in je loopbaan? Wil je leren om stress te verminderen? Loop je regelmatig tegen dezelfde zaken aan in je werkwijze en ben je niet tevreden over het resultaat? Merk je dat je niet langer inspiratie vindt in je werk en weet je niet goed wat nu verder te doen? Wil je leren op een meer authentieke en plezierige manier te werken? Als coach kijk ik met je mee naar jouw ontwikkelingsdoelen of je volgende stap.

Ik bied je een veilige en neutrale omgeving aan om te onderzoeken waar het wringt. Door de tijd te nemen om naar jezelf te kijken en je uit te drukken, kunnen dingen sneller duidelijker worden en krijg je zicht op een nieuw perspectief.

In een eerste gesprek wisselen we over en weer informatie uit om kennis met elkaar te maken. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om de verschillende aspecten van jouw hulpvraag te onderzoeken. Als jouw hulpvraag duidelijk is en het doel van de coaching is vastgesteld, besluiten we of we met elkaar verder gaan. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld, die het beste bij jou past.

Het doel van mijn begeleiding is dat je meer keuzevrijheid gaat ervaren, ongeacht de omstandigheden in je leven.

Meer informatie

 

De formule voor succes kan ik je niet geven. Die voor falen wel. En die luidt: het iedereen naar zijn zin willen maken.

~ Herbert Swope